Marcus BirroEn man som jag i min ungdom lyssnade mycket på...varje kväll satt jag i mitt rum & målade & lyssnade Birros kloka ord. Jag minns att jag fick ett mail av honom, jag var euforisk över detta. Någonstans på vägen tappade jag bort honom & han föll i glömska men idag fann jag honom återigen, det kändes fint även om han precis samma dag beslutade sig för att lägga ner sin blogg. Dock har jag mycket att läsa, nog fann jag saker som gick rakt in i mitt hjärta (även om fotbollssnacket inte riktigt faller mig i smaken, mest pga mitt fullkomliga ointresse för fotboll, inte skribenten).

Detta fastnade idag; 
"Konsten är motstånd. Allt skapande är i grunden en revolt."
Hur kan man få några få ord att bli så komplett, så direkt?  Det är som om han lägger ett pussel som endast består av en himmel.
2008-10-23 @ 22:24:32 Inspiration Permalink Follow JolbiBookmark and Share

Kommentarer
Postat av: annamia

Gillar citatet mycket! Jisses vad jag kommenterat här på din nya blogg förresten.. Jag har långa raster mellan lektionerna ;)

2008-10-24 @ 09:45:16
Postat av: Magdalena

Hej!

Bra citat!

Hoppas allt är bra med dig! Snygg blogg du har pusslat ihop!

Kram Mag.

2008-10-24 @ 10:54:51
URL: http://myracollection.ebutiken.nu
Postat av: Louice

Aha! Och automatiskt så hittade jag då din =) Jodå, jag trivs som aldrig förr här uppe! Vi mår bra och hoppas du mår likaså. Får gratulera lite så här i efterhand till att du blivit fru! Har sett bilderna på er på Facebook, helt underbara. Min bästa vän ska gifta sig trettonhelgen och jag rek. henne den fotografen ni hade, Lina Roos. Så nu ska hon fota deras bröllop också! Kika gärna in fler gånger. Jag ska kika in på din...Ha det fint!

Louice

2008-10-24 @ 12:55:53
URL: http://louiceblueeyes.webblogg.se/
Postat av: Lady Godivas Operation

Mr. Birro är sannerligen en klok man! :)

2008-10-31 @ 21:26:35
URL: http://ladygodivasoperation.blogg.se/

Skriv gärna en kommentar!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för Jolbis ögon)


Adress till hemsida/blogg:


Här kan du lätta ditt hjärta:

Trackback