"Ölen går som sol i smörsken"

hmmm...det var precis det jag sa till min man...ett tecken på att sluta dricka öl?!

Fortsatt trevlig helg på er!
2009-01-31 @ 22:58:30 Permalink Övrigt Kommentarer (0) Trackbacks () Follow JolbiBookmark and Share

Elle est un arbre

2009-01-31 @ 21:28:01 Permalink Illustration Kommentarer (9) Trackbacks () Follow JolbiBookmark and Share

Ma petite ariel

Jag satt & pillade med bilden igen..kom på bilden jag tog av en kokosnöt i Mexico...Den är så tungmodig precis som personen som sitter & spejar, en bra kombination. I min sinnevärld är hon en liten liten sjöjungfru som lurades upp på land i tron att finna sin kärlek men förlorade...nu sitter hon där & drömmer som en olycklig Ariel, drömmer om havet hon gick miste om.
2009-01-27 @ 17:42:20 Permalink Illustration Kommentarer (6) Trackbacks () Follow JolbiBookmark and Share

Thinking of...

Jag har fem olika versioner av en bild, ganska snarlika men det är detaljerna som gör bilden...lät att bli överdrivet petig!
Vilken bild föredrar ni?


2009-01-26 @ 15:12:48 Permalink Illustration Kommentarer (9) Trackbacks () Follow JolbiBookmark and Share

Mexico!

Vill först & främst tacka för alla fina kommentarer jag fått när vi varit iväg, ett bra avslut på en fantastisk resa-kan varmt rekommendera alla att åka till Mexico! Det blev inte mkt skapande gjort på resan...ett fåtal men de får komma senare-nu några bilder från ett fantastiskt land!


2009-01-24 @ 18:54:33 Permalink Övrigt Kommentarer (7) Trackbacks () Follow JolbiBookmark and Share

Mañana Mañaña!

Aven Mexico har flackar - idag regnar det sa da far man passa pa att uppdatera sig om varlden utanfor!
Hoppas ni alla har det lika bra som vi!
Hasta Luego!

2009-01-14 @ 19:15:04 Permalink Övrigt Kommentarer (9) Trackbacks () Follow JolbiBookmark and Share

Mexico - here we come!


Nu är det äntligen dax - vår bröllopsresa till Tulum, Mexico. I två veckor blir det lata dagar på stranden, snorkling mm - underbart! Så uppdateringar kommer det inte bli mkt av här, så välkomna tillbaka om ett par veckor!
2009-01-07 @ 16:22:55 Permalink Illustration Kommentarer (36) Trackbacks () Follow JolbiBookmark and Share

Uppdateringsfronten är ju ett skämt!


Åh jag är så dålig på att uppdatera, blir arg på mig själv. Inför resan är det mkt som ska fixas så man är ju alldeles matt så nog ska det bli skönt med semester! så nu har jag ursäktat mig för att jag är så kass & lyckades dessutom lägga in en gammal gammal bild från min skissbok!
2009-01-06 @ 11:10:29 Permalink Skissbok Kommentarer (3) Trackbacks () Follow JolbiBookmark and Share

C'est seulement toi


Har en svacka idag, tycker att allt jag gör är pissfult, det blir inte så som mitt huvud vill utan mina bilder känns som en 5-årings verk.  Ibland undrar jag varför jag ens lägger upp bilder jag inte är riktigt nöjd med men det är ju inte enbart för andra jag lägger upp bilder, det är även för min egen skull & för att se min egen utveckling men nu verkar min utveckling gå bakåt istället för framåt. Måste nog trösta mig med vin, grekisk mat & en bästis...japp så får det bli!
2009-01-03 @ 18:12:24 Permalink Illustration Kommentarer (8) Trackbacks () Follow JolbiBookmark and Share

Shoebidoo!

Woho 3par skor för 200spänn - rea is the shit! Inte för att jag köpte nåt som jag egentligen behöver men det gör detsamma!
Trevlig helg!
2009-01-02 @ 17:34:44 Permalink Illustration Kommentarer (1) Trackbacks () Follow JolbiBookmark and Share

Thinking of...


Inläggen har inte duggat tätt den sista tiden här vilket dels beror på julen & allt vad det innebär; mat, släkt, paket, kringsläpande på golv av syskonbarn, maginfluensa i en halltrappa (det sistnämnda gällde dock inte mig). Dessutom har det varit den obligatoriska gåutdagen-dåmanskaförsvarafördeutflugnavarförmanihelafridensnamnstannatkvaristansomgudglömde. I år var det dock mer tjenis & hej vilket innebar att det var trevligare än på länge...kanske är det så att folk börjar bli gamla & en del funderar på hemflytt & vågar därmed inte kritisera en för mkt.

Jag & familjen firade bror & svägerska på 40årsdagen genom att kolla på Jesus Christ Superstar i Malmö, det var mysigt, dessutom var UNDERBART vackra Nina Persson i publiken...& ja hon såg ut som en liten älva i verkligheten också, min absoluta modeförebild när det kommer till svenskar!

Nyårsafton firades...inte alls! Jag jobbade & det var ganska skönt. Maken låg hemma sjuk den stackarn med bara katten som sällskap (gjorde honom sällskap i dag dock, två snorisar en säng & Ivanhoe).
Imorse när jag slutade mitt pass så ville inte bilen starta, min kollega hjälpte mig dock & en sisådär 45min senare var jag på väg hem, stelfrusen & förbannade det nya året men så när jag satt där i bilen, alldeles ensam på en motorväg, kall morgon med blå himmel & strålande solsken så kände jag ett fint lugn & tänkte att detta året kommer bli bra, då kommer mycket att hända som kommer bli fantastiskt.

Så tänkte jag tillbaka på 2008 & de för mig enda saker som betydde något;
* att vi sa ja till varandra på sommarens vackraste dag*
* min möhippa med mina underbara vänner *
* dagen då vi satt några mil från Skagen, på sanddynen & tittade ut över havet & på regn- & åskvädret samtidigt som vi skålade i champangen vi fått i bröllopsgåva...firade att det var vi & allt kändes som saker & ting fallit på plats. *
Det är min lista över hur jag tänker tillbaka på 2008, det enda jag behöver.
2009-01-01 @ 22:52:09 Permalink Illustration Kommentarer (5) Trackbacks () Follow JolbiBookmark and Share