Michael min Michael

Det är väl så att alla kommer skriva ett inlägg om denna man idag, så även jag för enligt mig så var & kommer han alltid att förbli den störste. När jag var liten så var mitt rum tapetserat med Michael Jackson-bilder & under en lång period var han även det ända jag lyssnade på. Jag skulle påstå att det inte finns en enda låt av Jackson som är dålig, alla är fantastiska men om det är en låt som jag alltid har älskat & alltid återvänder till så är det denna:En stor talangfull människa har gått ur tiden, alldeles för tidigt, världen har sorg, så även jag.
Vila i frid.

2009-06-26 @ 08:23:30 Inspiration Permalink Follow JolbiBookmark and Share

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag var likadan när jag var liten, hade planscher och varenda skiva. I min klass gick det två killar som var lika tokiga i honom som jag och på rasterna brukade vi öva på oss på att moonwalka.Han har lämnat spår efter sig dock som ingen någonsin skulle kunna ha gjort lika bra. Han kommer för alltid att finnas hos sina fans och musiken kommer påverka den kommande musiken också. :)

2009-06-26 @ 14:02:19
URL: http://alterica.blogg.se/
Postat av: Isabell

Jag insåg precis vad stor han var, så uppskattad.

Förr var jag lite rädd för honom, med alla dessa rykten om ofredande mot barn och sådant, men nu ser jag liksom att han var något så mycket mer än denna Michael Jackson. Nu är han också en legend.

Känns väldigt konstigt, och väldigt fel. Jag tycker inte att det finns andra artister idag som kan mäta sig med honom på det sättet.

2009-06-29 @ 20:24:26
URL: http://isabellicious.blogg.se/

Skriv gärna en kommentar!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för Jolbis ögon)


Adress till hemsida/blogg:


Här kan du lätta ditt hjärta:

Trackback