Man jobbar & jobbar men ingenting händer.


Brukar ni någon gång få den känslan av att allt blir fel, att man jobbar & jobbar men ingenting händer, det vill aldrig lossna. För andra rullar det på bra som bara den men för en annan är det samma gamla visa. Jag vet inte om det är hösten som påverkar eller om jag bara börjar inse att det här leder ju ingen vart! Jag har kanske inte vad som krävs utan får nöja mig med att sitta hemma & rita för att det är kul men sanningen att säga är att det inte känns något vidare kul just nu. Läser andra illustratörers bloggar, det går så jäkla bra för dom & min känns bara trött.

 

Sitter & jobbar på en hemsida, det går riktigt dåligt, så dåligt att jag funderar om det ens är lönt att lägga all energi på skiten. Dessutom är det något konstigt med min blogg i explorer som gör att den ser ut som skit...jag får inte rätt på det så jag kör på att ha en blogg som ser amatörmässig ut.

 

Var fan tog min glädje & energi vägen?!

 

 

 

 

 

2009-09-23 @ 10:32:40 Illustration Permalink Follow JolbiBookmark and Share

Kommentarer
Postat av: Victoria Boysen

En äkta konstnärssjäl! Det går upp och ner, gärna lite dramatiska vändningar. Jag är likadan. Det är inte så jäkla lätt alltid.

2009-09-23 @ 11:19:24
URL: http://boysenillustration.blogg.se/
Postat av: smäm

det låter som hösten. tur jag läser din blogg i firefox då, här ser den jättefin ut! :)finfin bild också!

2009-09-23 @ 14:49:41
URL: http://smam.blogg.se/
Postat av: Victoria Boysen

Men tjejen var hursomhelst väldigt fin!Har fastnat lite med teckningen. Skitstörigt. Vet inte hur jag skall komma vidare med den. Ritar annat för att få lite inspiration..hoppas den kommer till mig snart!

2009-09-23 @ 14:52:58
URL: http://boysenillustration.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

känner exakt samma sak som du just nu..man sitter här och producerar men det är ingen som direkt vill ha det..man lägger ut dyra pengar för att sätta igång en produktion som knappt betalar sig och andra förväntar sig att man ska göra saker gratis..och runtom en och särskilt i bloggvärlden ser man hur den ena lyckas efter den andra...och en del med fula knep dessutom.men jag såg på en blogg nu en tjej som hade ditt vero modalinne på sig, läckert!

kram

2009-09-23 @ 19:11:25
URL: http://blogg.veckorevyn.com/garderobsgrubbel
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Ja det var Louise.Hmm varför tror du det går bra för mig?

Jag gråter mest hela tiden och velar fram och tillbaka mellan att lägga ned företaget eller inte liksom.

Det är ju en sak att vara drifig själv..men jag kan sitta här och producera en massor men vill ingen ha det så..tja.Fast bomull är ju det bästa att trycka på, särskilt oribbat.

nu vet jag ju inte riktigt vilken tryckmetod de använder..screen hoppas jag, men för hand eller datagjort..sen kanske de bara valde att ha med typ 3 toner istället för kanske 6, då kan det ju bli en "plattare" bild av det hela.men det är en svår bransch vi valt.

Dels så ska man hela tiden marknadsföra sig själv, konkurrensen är stenhård, och man måste synas synas synas..och vips är man bortglömd för nån annan syns istället.Sen ska man sätta pris på sig själv och vidhålla det samtidigt som många tycker att "men det var väl roligt för dig att få rita lite..det kostar ju itne dig nåt" osv.

2009-09-23 @ 19:43:32
URL: http://blogg.veckorevyn.com/garderobsgrubbel
Postat av: Louise - PaperandPen

hej, ja det är klart du får låna bilden :)haha, tackar! Det tog låång tid innan jag fick mina föräldrars tillåtelse att måla min vägg svart! det är bara "vanlig" svart färg och så har jag målat detaljerna i silverfärg :) Det är helt klart min favoritvägg :) hahaha det bra!

2009-09-23 @ 21:06:24
URL: http://paperandpen.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

tråkigt att de inet marknadsfört dig som utlovat. Och det har du rätt att säga Grr till. Visst det är kul att du vann, visst det är kul att se sitt motiv i en faktiskt buktik och kunns säga " Det där har jag gjort"..mne man får inte glömma att du inte fått nån ersättning för det , de tjänar pengar på något du skapat.Då ska det också framgå och synas att DU gjort det.Ja det är säkert ett budgettryck så sett men jag tycker det ser bra ut. Och Ramverkstad låter ju hur kul som helst det med, borde ju gå att utveckla till att ha egen konst blandat med rena beställningar kring ramar och så.

Och ja i mina ögon hör dina illustrationer hemma i de stora modemagazinen. Jag är så smickrad att få ha en AnnaavJolbi här hängandes på väggen bredvid mig.angående mig själv..önskar varje ag vore lika busy och egoboostande som denna. Har haft så många dåliga dagar nu...och tyvärr har bloggen blivit mindre sen jag flyttade till VR.kram

2009-09-23 @ 21:42:15
URL: http://blogg.veckorevyn.com/garderobsgrubbel

Skriv gärna en kommentar!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för Jolbis ögon)


Adress till hemsida/blogg:


Här kan du lätta ditt hjärta:

Trackback