McQueen A/W 2009

Var inne på Vero Moda här i stan, det stod ingenting någonstans om att det var jag som hade gjort linnet...man ska vara glad för sin framgång men nog känns det surt när Vero Moda tjänar massor med pengar & jag får "äran", frågan är om jag egentligen fick så mkt ära. Nästa gång ska jag tänka till både en & annan gång!

2009-09-24 @ 13:57:04 Illustration Permalink Follow JolbiBookmark and Share

Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

ja, det var lite därför jag ställde upp med motiv som jag visste att jag inte ville göra nåt mer med själv i framtiden..

men har du inte intervjuats eller så för deras egna tidning som brukar finnas i butik i alla fall?låter som du har en skön dag. Jag har städat, tecknat och precis slurpat i mig spagetti med köttfärssås efter en 3,5 km joggingrunda på berget...nu lockar dock en marabou chokladkaka ..

2009-09-24 @ 16:04:19
URL: http://blogg.veckorevyn.com/garderobsgrubbel
Postat av: Nathalie

Inte ok! Det spelar ingen roll under vilka omständigheter Vero Moda gör plagg med DINA verk på, dom är dina och det är liksom inte något att diskutera. Du har ingen skyldighet gentemot dom tycker jag, det är ju sunt förnuft att det talas om vem som designat linnena!

2009-09-24 @ 16:33:26
URL: http://ruejaas.blogg.se.
Postat av: emma

jag skulle köpt ett av dina linnen idag, men de svarta i min strl hade såklart tagit slut... och ett vitt vill jag ju inte ha eftersom att det blir smutsigt så fort så ditt tryck går visst hem :)

2009-09-24 @ 19:25:57
URL: http://frostflinga.blogg.se/
Postat av: Louise - PaperandPen

Jag kan förstå att du blir besviken! Tråkigt att dom inte marknadsför ditt namn mer!Ja, det där med delfinpip låter ju inte fel, haha. Jag borde skaffa en avslappningsskiva så att jag verkligen kan koppla av. Fast jag måste erkänna att det gjorde riktigt ont dom första minutrarna. Jag låg på mattan och tänkte "slappna av, AJ! slappna av, aaahh!" haha..ha det bra!

2009-09-24 @ 21:13:50
URL: http://paperandpen.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

men fy vad dåligt..du har ingen på VM som du kan kontakta eller så?

kram

2009-09-24 @ 22:01:43
URL: http://blogg.veckorevyn.com/garderobsgrubbel

Skriv gärna en kommentar!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för Jolbis ögon)


Adress till hemsida/blogg:


Här kan du lätta ditt hjärta:

Trackback