Finfina fynd till barnrummet :)

Detta ska inte bli en babyblogg, I promise!!! Är bara tvungen att visa mitt nya inköp till bebisrummet (det är ju faktiskt konstrelaterat även om det är dussinkonst). Jag stod & pillade på dom igår inne på Village, eftersom man är fattig som kyrkråtta efter juletid stod jag & velade länge länge, tur var väl det för hipp som happ kommer en av de anställda & säger, "nu blir det 75% på dom", tjohooo tänker jag!
Vad får jag betala framme i kassan?! Jo 14.50 - FÖR BÅDA, det är nästan som man skäms. Men fasen va fina de är, inte för puttinuttiga, love them!

2010-01-16 @ 15:11:47 Övrigt Permalink Follow JolbiBookmark and Share

Kommentarer
Postat av: emma

å så fina:)

jaa, fåglar är sjukt underskattade. det var väl för etrt år sen som fågelmanin började för mej. har väldigt svårt att motstå att köpa allt som finns i fågelväg för tillfället, men nej, jag ska inte - och så gör jag det såklart ändå...

2010-01-16 @ 15:27:55
URL: http://frostflinga.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, verkligen jättefina va de! Å jag har inget emot att du babybloggar lite nu å då ;)På tal om å bli generad, jag minns när jag skulle köpa mina första mammakläder, ett par jeans. Kändes som att när som helst kommer nån å säger "du får inte vara här bland alla mammakläder" Haha, mycket fånigt. Men det lägger sej ju mer magen syns ju större "rätt" har man att vara på den "förbjudna" delen av affären...hehe!'Jag shoppade mina första babykläder på mellandagsrean...riktigt mysigt fast svårt när man inte vet exakt storlek.

Lycka till med shoppandet å målandet!

2010-01-17 @ 12:03:04
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha! Ja, när andningssvårigheterna börjar då är man i rätt kategori för mammabyxa-provning :) Jag har också andningssvårigheter numer, fast AV mammabyxorna å inte pga avsaknad av dem. Resåren stramar åt å jag njuter varje gång jag får ta av mej dem å ta på mina mysbyxor. Livet är verkligen inte lätt! ;)

2010-01-17 @ 16:34:37
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: Linda

Nä, det är inte lätt att fatta. Det är våran katt som heter Curry å han hakade fast sin klo i mitt nagelband idag å drog till, så det försvann helt. Inte bekvämt å inte snyggt, men vad göra med de små liven? :)

2010-01-17 @ 20:49:14
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: emma

indeed. det var länge sen man hörde något från honom. man kan väl säga att det var tack vare lejonkungen och vägen till eldorado som jag fick upp ögonen för honom. annars hade jag nog inte lyssnat på honom alls... men vi har ju så mkt bra musik från sverige så då blir det väl inte längre lika mycket import som förr :)

2010-01-18 @ 19:36:57
URL: http://frostflinga.blogg.se/
Postat av: Jennifer - Konstblogg

Vilka mysiga tavlor! Är det långt kvar tills bebisen kommer nu? :) Kram

2010-01-18 @ 20:59:53
URL: http://jenniferkiemunki.blogg.se/
Postat av: hellan

Hej vännen! Ärligt det får gärna bli en babyblogg det är ju sjukt kul att följa hur du har det....så man inte missar för mycket! Tack för tipset om museet....promise I will try....om det nu blir någon sommar nån gång :( Kram

2010-02-13 @ 13:25:51
URL: http://hellagoessthlm.blogg.se/

Skriv gärna en kommentar!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast för Jolbis ögon)


Adress till hemsida/blogg:


Här kan du lätta ditt hjärta:

Trackback